Lokaal verhuur Drachten | Snel geregeld bij Lokaal-huren.nl

Drachten

Drachten

Bent u op zoek naar een ruimte in Drachten voor het verzorgen van een training, cursus of workshop. Lokaal-huren.nl beschikt over vier multifunctionele lokalen voor zowel grote als kleine groepen. Elk lokaal biedt de ruimte aan twaalf cursisten. Twee lokalen zijn standaard voorzien van computers met 24 inch monitoren. Er zijn diverse tafelopstellingen mogelijk, zodat de ruimte geheel aansluit op uw wensen en eisen.

Onze compleet uitgeruste cursuslokalen zijn gevestigd aan de Ampèrelaan in Drachten, dichtbij de A7. De lokalen zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed bereikbaar. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Te huur vanaf € 150,- per dag

Lokaal-huren.nl zorgt voor een professionele leeromgeving. Wij kunnen zorgen voor volledig geïnstalleerde pc's of laptops. 

Offerte aanvragen

1 - 12 personen

Lunch Lokaal

Wifi

Beamer

Airco

Computers

Gratis parkeren

300 meter

Méér dan alleen een cursuslokaal huren in Drachten

Effectief trainen is één, maar u wilt ook kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en wellicht een smakelijke lunch. De cursuslokalen van Lokaal-huren.nl beschikken over een luxe koffiecorner, waar u geniet van een kopje koffie, thee, frisdranken, gekoeld water en een kleine versnapering. Tijdens de pauze bent u van harte welkom in ons lunchlokaal. Hier bieden wij een breed assortiment aan broodjes, beleg, warme snacks en desserts.

Faciliteiten

Amperelaan 1c

9207 AM, Drachten

Vanaf € 150,- per dag

Databekabeling

Wifi

Airco

Restaurant

Beamer

Printer

Bushalte 300 meter

Gratis parkeren

U-vorm

Theater

School

carré

"De lokalen in Drachten zijn bijzonder geschikt voor het geven van trainingen, maar ook uitstekend voor vergaderingen en workshops."

Dhr. Leijenaar

Drachten

Lunchlokaal

Koffiecorner

In ons lunchlokaal vindt u een sfeervolle koffiecorner waar u vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeld water, frisdrank en versnaperingen.

Lunch

In het lunchlokaal kunt u genieten van een goed verzorgde lunch.  U heeft onder andere de keuze uit een uitgebreid broodassortiment, zoet en hartig beleg, soepen, warme snacks, salades, rauwkost en desserts. Daarnaast zijn er warme dranken, diverse vruchtensappen en zuivel beschikbaar. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het huren van lokalen in Drachten? Of wilt u reserveren? Bel naar 088 2600 808 of vul ons contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!