Lokaal huren in Groningen? | Snel geregeld bij Lokaal-huren.nl

Groningen

Groningen

Een cursusruimte voor het geven van een cursus of training in Groningen huurt u bij Lokaal-huren.nl. Onze compleet uitgeruste cursuslokalen zijn gevestigd in de Mediacentrale. De lokalen zijn bijzonder geschikt voor het geven van computertrainingen en/of opleidingen.

In Groningen beschikken wij over drie computerlokalen, die elk ruimte bieden aan twaalf cursisten. De lokalen zijn uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft voor het verzorgen van een succesvolle cursus. Lokaal-huren.nl is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren naast het gebouw.

Te huur vanaf € 150,- per dag

Lokaal-huren.nl zorgt voor een professionele leeromgeving. Wij kunnen tevens zorgen voor volledig geïnstalleerde pc's of laptops. 

Offerte aanvragen

1-12 personen

Restaurant

Wifi

Beamer

Airco

Computers

Gratis parkeren

Station 300 m

Méér dan alleen een cursuslokaal huren in Groningen

Effectief training geven is één, maar u wilt ook kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en wellicht een smakelijke lunch. De cursuslokalen van Lokaal-huren.nl beschikken over een koffiecorner, waar u geniet van een kopje koffie, thee, frisdrank, gekoeld water en een kleine versnapering. Tijdens de pauze bent nu van harte welkom in het restaurant. Hier bieden wij een breed assortiment aan broodjes, beleg, warme snacks en desserts.

Faciliteiten

Helperpark 296

9723 ZA, Groningen

vanaf € 150,- per dag

Databekabeling

Wifi

Airco

Restaurant

Beamer

Printer

Busstation: 300 m

Treinstation: 300 m

Gratis parkeren op locatie

U-vorm

School

Theater

Carré

Ik wil UwLokaal.nl bedanken voor de prettige avond en technische ondersteuning die zij hebben geboden aan onze trainingsgroep. Heel erg bedankt heren!

Mevr. Heslinga

Groningen

Catering

Koffiecorner

Er is een sfeervolle koffiecorner aanwezig waar u vooraf aan de training en in de pauzes onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, gekoeldwater, frisdrank en versnaperingen.

Lunch

In het restaurant kunt u genieten van een overheerlijke lunch.  U heeft onder andere de keuze uit een uitgebreid broodassortiment, zoet en hartig beleg, soepen, warme snacks, salades, rauwkost en desserts. Daarnaast zijn er warme dranken, diverse vruchtensappen en zuivel beschikbaar. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de huur van een lokaal in Groningen? Of wilt u reserveren? Bel naar 088 2600 808 of vul ons contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan