Lokaal huren in Utrecht? Snel geregeld bij Lokaal-huren.nl

Utrecht

Utrecht

Bent u op zoek naar een cursuslokaal in Utrecht? Lokaal-huren.nl beschikt over twee compleet ingerichte computerlokalen, ideaal voor een training of workshop in Utrecht. 

Wij beschikken over twee computerlokalen, die elk ruimte bieden aan 10 cursisten. Onze lokalen zijn centraal gelegen aan de A12 in Utrecht en zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station bent u in enkele minuten op onze locatie. Komt u met de auto, dan kunt u in de naast gelegen parkeergarage parkeren.

Te huur vanaf € 250,- per dag

Lokaal-huren.nl zorgt voor een professionele leeromgeving. Wij kunnen tevens zorgen voor volledig geïnstalleerde pc's of laptops. 

Offerte aanvragen

1-10 personen

Restaurant

Wifi

Beamer

Computers

Parkeren 400m

Sneltram 400m

Méér dan alleen een cursuslokaal huren in Utrecht

Effectief training geven is één, maar u wilt ook kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en wellicht een smakelijke lunch. De cursuslokalen van Lokaal-huren.nl beschikken over een koffiecorner, waar u geniet van een kopje koffie, thee, frisdranken, gekoeld water en een kleine versnapering. Tijdens de pauze bent u van harte welkom in het restaurant. Hier bieden wij een breed assortiment aan broodjes, beleg, warme snacks en desserts.

Faciliteiten

Winthontlaan 200

3562 KV Utrecht

Vanaf € 250,- per dag

Databekabeling

Wifi

Airco

Restaurant

Beamer

Printer

Parkeergarage 500m

Sneltram 400m

"Een lokaal huren bij Lokaal-huren.nl is snel geregeld! Top service en goed gefaciliteerde ruimtes!"

Mevr. van den Heuvel

Utrecht

Catering

Koffiecorner

Tijdens de pauzes kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, gekoeld water en versnaperingen.

Restaurant

Tussen de middag staat er een overheerlijke lunch klaar in het restaurant. De lunch bestaat uit een uitgebreid broodassortiment, zoet en hartig beleg, soepen, warme snacks, salades, rauwkost en desserts. Daarnaast zijn er warme dranken, diverse vruchtensappen en zuivel beschikbaar. Zijn er speciale dieetwensen, dan houden wij daar rekening mee.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de huur van een lokaal in Utrecht? Of wilt u reserveren? Bel naar 088 2600 808 of vul ons contactformulier in.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!